Opbrengst metalen doppen/deksels met Werelddierendag

Gepubliceerd op 4 oktober 2019 om 18:46

Beste doppenspaarders,
 
Sinds september vorig jaar, is het ook mogelijk om metalen doppen en deksels in te leveren bij onze inleverpunten.
Van de opbrengst hebben we vorig jaar een aantal hondendekjes voor de KNGF Geleidehonden gesponsord. Helaas is KNGF Geleidehonden gestopt met hun webshop en zijn we op zoek gegaan naar een alternatief doel.
We hebben dan ook gezamenlijk besloten om elk jaar een nieuw doel te kiezen.
 
Voor dit jaar staat het doel al vast, namelijk de stichting Rescani die zich inzet voor de zwerfhonden in Spanje en Roemenië. (website www.rescani.org)Van de opbrengst hebben we 15 grote zakken hondenvoer gekocht, die volgende maand door de mensen van Rescani naar de juiste bestemmingen worden gebracht. De opbrengst van dit jaar was bijna 200 euro. (1800 kilo)In het kader van Werelddierendag heeft ons inzamelpunt, Dierenspecialist Annelies en Henk uit Landgraaf ook nog eens 5 grote zakken gesponsord voor Rescani.
 
Al met al loont het zich dus om met zijn allen metalen doppen en deksels te blijven sparen.
Dus als jullie tot nu toe alleen maar plastic gespaard hebben, is dit tevens een oproep om ook de metalen doppen en deksels in te leveren.Hoofd inleverpunt is bij Jan en Gerda Bloemen te Landgraaf, uiteraard mag dit ook bij de andere inleverpunten.
Ze komen dan automatisch weer bij de fam. Bloemen terecht.
 
Alvast bedankt Team DoppenToppers Landgraaf
 
#werelddierendag #werelddierendag🐶💕 #gesponsord #dierenspecialistanneliesenhenk #bedankt #doppenspaarders #doppentoppers #doppentopperslandgraaf #doppentopper

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.