Metalen doppen/deksels

De metalen doppen/deksels worden niet voor KNGF Geleidehonden gespaard.

Omdat we deze doppen/deksels zelf naar de ijzeren handelaar brengen hebben wij dit geld in eigen beheer.

Wij willen per jaar bekijken waar we de opbrengst hiervan aan gaan besteden.

In 2019 hebben 2161 kg. metalen doppen/deksels ingeleverd. Dit bracht toch een fijne cent op.

 

Wij hebben nauw contact met Rescani, een stichting uit Landgraaf die zich bezighoudt met het adopteren van assielhonden uit Roemenië en Spanje. Ook gaan ze 1 x per maand met een vrachtauto hondenvoer brengen naar enkele asiels daar.

Van het geld hebben wij met Werelddierendag, 200 kilo voer gekocht en bij hun afgeleverd. Zo weten wij zeker dat alles op  plaats van bestemming aankomt .

Voor 2020 is nog geen doel gepland maar zal in de loop van het jaar bekend gemaakt worden.

Suggesties zijn altijd welkom.

Opbrengst metalen doppen/deksels met Werelddierendag

Beste doppenspaarders,   Sinds september vorig jaar, is het ook mogelijk om metalen doppen en deksels in te leveren bij onze inleverpunten. Van de opbrengst hebben we vorig jaar een aantal hondendekjes voor de KNGF Geleidehonden gesponsord. Helaas is KNGF Geleidehonden gestopt met hun webshop en zijn we op zoek gegaan naar een alternatief doel. We hebben dan ook gezamenlijk besloten om elk jaar een nieuw doel te kiezen.   Voor dit jaar staat het doel al vast, namelijk de stichting Rescani die zich inzet voor de zwerfhonden in Spanje en Roemenië. (website www.rescani.org)Van de opbrengst hebben we 15 grote zakken hondenvoer gekocht, die volgende maand door de mensen van Rescani naar de juiste bestemmingen worden gebracht. De opbrengst van dit jaar was bijna 200 euro. (1800 kilo)In het kader van Werelddierendag heeft ons inzamelpunt, Dierenspecialist Annelies en Henk uit Landgraaf ook nog eens 5 grote zakken gesponsord voor Rescani.   Al met al loont het zich dus om met zijn allen metalen doppen en deksels te blijven sparen. Dus als jullie tot nu toe alleen maar plastic gespaard hebben, is dit tevens een oproep om ook de metalen doppen en deksels in te leveren.Hoofd inleverpunt is bij Jan en Gerda Bloemen te Landgraaf, uiteraard mag dit ook bij de andere inleverpunten. Ze komen dan automatisch weer bij de fam. Bloemen terecht.   Alvast bedankt Team DoppenToppers Landgraaf   #werelddierendag #werelddierendag🐶💕 #gesponsord #dierenspecialistanneliesenhenk #bedankt #doppenspaarders #doppentoppers #doppentopperslandgraaf #doppentopper

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb